Hlavní informace

Ref. č.: 240301

Zkušený FE developer pro BPM aplikace

Pozice: Nezadáno

Začátek: Co nejdříve

Konec: 31. 3. 2025

Město: Praha, Česká republika

Způsob spolupráce: Dlouhodobá spolupráce

Hodinová sazba: Nezadáno

Poslední aktualizace: 25. 3. 2024

Popis úkolů a požadavky

Pro vývoj aplikací a komponent platformy pro řízení procesů aktuálně hledáme FE developera se zkušenostmi s některým z JavaScript frameworků a otevřeností k učení se nových věcí.
Jsme malá, ale dynamická firma a naši zákazníci jsou především z oblasti korporátu (bankovnictví a pojišťovnictví). V efektivitě procesů vidíme ohromný potenciál v každé organizaci a proto se snažíme navrhovat taková řešení, která tento potenciál odkryjí a pomohou přiblížit všem účastníkům.
Základem je technologie Camunda, která umožňuje vytvářet procesní aplikace řízené modelem. Nad touto BE komponentou je pak potřeba postavit custom FE. Ten aktuálně děláme převážně v React nebo Vue.js. Pro vývoj platformních komponent ale neustále doplňujeme tech stack a hledáme nové možnosti.

Pokud tě baví podílet se na návrhu a vývoji nových aplikací a komponent s vysokou přidanou hodnotou a rád hledáš nové cesty a objevuješ nové možnosti a technologie, pak tě rádi zapojíme do našeho týmu. Jsme nakloněni dlouhodobější spolupráci.

Spolupráce:
  • Rozsah 20-40 hodin týdně
  • Začátek spolupráce nejpozději od 1.5.2024
  • Místo: Praha 5, možnost i kombinace remote
  • Agilní vývoj v malých týmech

Kategorie

JavaScript JavaScript-Frameworks React UX designer