Hlavní informace
Provozní manažer restaurace
Pozice: Nezadáno
Začátek: Co nejdříve
Konec: Nezadáno
Město:
Praha, Česká republika
Způsob spolupráce: Pouze na projektu
Hodinová sazba: Nezadáno
Poslední aktualizace: 14. 10. 2024
Popis úkolů a požadavky
Náplň práce:
- Odpovědnost za plynulý chod restauračního zařízení, zajišťování hladkého a efektivního provozu restaurace
- Odpovědnost za správu finančních toků, včetně příjmů a výdajů restaurace
- Dohled nad výběrem dodavatelů surovin, zajištění jejich správného zpracování a dodržování hygienických standardů
- Výběr, řízení a motivace zaměstnanců, včetně dohledu nad jejich výkony
- Řízení a vedení vedoucích jednotlivých středisek s cílem efektivního dodržování hotelových standardů a kvality
- Kontrola docházky zaměstnanců, spolupráce na tvorbě rozpisů docházky s vedoucími pracovníky s ohledem na obsazenost hotelu a naplánované akce
Požadujeme:
- Zkušenosti z obdobné pozice min. 2 roky
- Zkušenosti s vedením většího týmu
- Znalost AJ na komunikativní úrovni
- Výborné komunikační dovednosti
- Ochota učit se novým věcem
- Sledování nových trendů
Nabízíme:
- Velmi zajímavé finanční ohodnocení, finanční bonusy dle splněných kritérií, plánů a cílů
- Práce na IČO
- Pracovní mobilní telefon, notebook
- Místo výkonu práce: Prahu 3 – Žižkov
- Praha – Žižkov
- Požadované vzdělání: Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
- Požadované jazyky: Angličtina (Mírně pokročilá)
- Zařazeno: Gastronomie a pohostinství, Cestovní ruch a ubytování , F&B Manager, Vedoucí/manažer restaurace, Vedoucí provozu
- Typ: Práce na plný úvazek
- Typ smluvního vztahu: práce na živnostenský list (IČO)
- Zadavatel: Personální agentura